ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Η εταιρεία Domical έχει εντάξει στα προϊόντα της δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Συγκεκριμένα διαθέτει δάπεδα laminate, προγυαλισμένα ημιμασίφ ξύλινα δάπεδα, βυνιλικά δάπεδα LVT, πλαστικά δάπεδα καθώς και DeckWpcγια εξωτερικούς χώρους και περιφράξεις.  

Laminnate

Στον χώρο τον laminate, η Domical διαθέτει μια συλλογή με περισσότερα από 200 σχέδια laminate όλων των τύπων 7,8,10 και 12 mm ,με εμφανή αρμό ή

 χωρίς αρμό όλων των ποιοτικών κατηγοριών AC3/31, AC4/32,AC5/32 και AC5/33. Κανονικών και μεγάλων διαστάσεων με λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια και σε πολλά χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Σε κάθε χρώμα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές με αρκετές αποχρώσεις, με ρόζους ή χωρίς με μονοσάνιδη, δισάνιδη ή τρισάνιδη εμφάνιση, με διάφορες υφές  κλπ.

Όλες οι σειρές laminate που διαθέτουμε έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως BlaueEngel και Pefc και είναι κατασκευασμένα στην Γερμανία.

 

Επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και τοποθέτηση:

· Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας προτείνουμε το ανάλογο δάπεδο. Laminate, ημιμασίφ ξύλινο δάπεδο, lvtκαι πλαστικά δάπεδα είναι οι επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην έκθεση της μας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ποιοτήτων.

· Μετά την επιλογή του κατάλληλου δαπέδου και εφόσον θελήσετε να τοποθετήσουμε εμείς το δάπεδο, επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, τον μετράμε ακριβώς και καταγράφουμε όλα τα υλικά που θα χρειαστούν εκτός από το δάπεδο όπως προφίλ κλπ καθώς και λεπτομέρειες που αφορούν την σωστή τοποθέτηση του πατώματος όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών κλπ.

· Στη συνέχεια και εφόσον σχεδόν όλα τα πατώματα είναι ετοιμοπαράδοτα κανονίζουμε την ημέρα της τοποθέτησης. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με επίσημο, υπεύθυνο και απόλυτα εξειδικευμένο συνεργείο στην τοποθέτηση δαπέδων το οποίο διαθέτει πιστοποίηση ISO. Το συνεργείο μας εξυπηρετεί άμεσα και σε πολύ γρήγορο χρόνο. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση του δαπέδου ενός σπιτιού ολοκληρώνεται μέσα σε μια ημέρα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται προβλήματα ειδικά εάν το σπίτι κατοικείται.

· Το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται εκτός από την τοποθέτηση όπως κόψιμο εσωτερικών πορτών, η επανατοποθέτηση της πόρτας ασφαλείας καθώς και τις μεταφορές των επίπλων κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. Επίσης διάφορα μερεμέτια όπως επισκευές στο παλιό ξύλινο δάπεδο, στοκαρίσματα κλπ.

Τα πρεσαριστά πατώματα της εταιρίας Quick-step μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Την οικονομική σειρά των laminate της εταιρίας Floorpan θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

Δείγματα της εταιρίας Swiss Krono των σειρών Myfloor και Superior, θα βρείτε αντίστοιχα εδώ και εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 ή επισκευθείτε μας στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.

Οι τιμές των laminate ξεκινούν από 9.00€ + ΦΠΑ και υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.