Επαγγελματικά πλαστικά δάπεδα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

Tapiflex Excellence 80 της Tarkett

Το Tapiflex Excellence 80 της εταιρείας Tarkett αποτελεί μια εξαιρετική λύση για χώρους βαριάς επαγγελματικής χρήσης. Πρόκειται για βινυλικό δάπεδο πολύ ανθεκτικό με ηχομονωτικές ιδιότητες (19dB). Το ετερογενές αυτό δάπεδο είναι κατάλληλο για παιδικούς σταθμούς, χώρους σχολείων ενώ συναντάται και σε φαρμακεία αλλά και κλειστούς χώρους αναψυχής, καφέ κα.

Το Tapiflex Excellence 80 διαθέτει την προστατευτική επιφάνεια Top Clean XP, για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τη χρήση και εύκολη – οικονομική συντήρηση.

Διατίθεται σε πάρα πολλά χρώματα για να διαλέξετε, όπως θα δείτε και παρακάτω, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπους συνδυασμούς χρησιμοποιώντας ελκυστικές και καινοτόμες αποχρώσεις σε σχέδια που θα επιλέξετε εσείς.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Tapiflex Excellence 80 θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

Ruby της Tarkett

Κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους βαριάς χρήσης, αίθουσες εκπαίδευσης, νοσοκομείων αλλά και οίκους ευγηρίας, τα ετερογενή δάπεδα Ruby αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις με ηχομονωτικές ιδιότητες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Ruby θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

 

 

Eclipse Premium της Tarkett

Τα ομοιογενή βινυλικά δάπεδα Eclipse Premium συνδυάζουν ποιότητα, λειτουργικές ανάγκες και χαμηλό κόστος συντήρησης για εφαρμογές βαριάς επαγγελματικής χρήσης, όπως η εκπαίδευση και οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Η εταιρεία Tarkett με την ειδική επεξεργασία PUR στην συγκεκριμένη σειρά εγγυάται μεγαλύτερη προστασία στην επιφάνεια του υλικού και ευκολότερη συντήρηση.

Το Eclipse Premium διατίθεται σε μια παλέτα 66 χρωμάτων.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς Eclipse Premium θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Τη δήλωση επιδόσεων (CE) θα τη βρείτε πατώντας εδώ.