Επαγγελματικές και εκθεσιακές μοκέτες ρολό

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΜΟΚΕΤΕΣ ΡΟΛΟ

Η εταιρεία DOMICAL διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών μοκετών κατάλληλων για χώρους με μεγάλες απαιτήσεις όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, αμφιθέατρα, εκθεσιακούς χώρους κλπ. Το συνεργείο μας είναι απόλυτα εξειδικευμένο στο αντικείμενο με πολύ μεγάλη εμπειρία και δυνατότητα να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας σε όλη την Ελλάδα.

Παρακάτω και ακολουθώντας τους συνδέσμους μπορείτε να βρείτε ορισμένες πληροφορίες για κάποιες από τις μοκέτες που υπάρχουν διαθέσιμες στο κατάστημά μας.

 

Μοκέτα σειρά Taurus

Η εταιρία Domical σας προτείνει για την επένδυση του χώρου σας την μοκέτα Taurus της ιταλικής εταιρίας Alma. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μοκετών οι σειρές της εταιρίας Alma αποτελούν μια πολύ αξιόπιστη λύση για κάθε χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Μοκέτα σειρά Tweed

Σε τόνους του καφέ, του γκρι αλλά και του μπεζ η σειρά Tweed προσφέρει μια κλασική αίσθηση όπου κι αν τοποθετηθεί. Παρέχει εξαιρετική ηχομόνωση στο χώρο αλλά και πολύ ωραία αίσθηση στο περπάτημα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Μοκέτα σειρά Rocca

Η σειρά μοκετών Rocca συνδυάζει την αντοχή χωρίς να θυσιάζει την απαλή αίσθηση στο περπάτημα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Μοκέτα σειρά Quartz

Μια κλασική λύση στον τομέα των μπουκλέ μοκετών είναι η σειρά Quartz. Με την πυκνή της σύνθεση η σειρά Quartz ενδείκνυται για χώρους εκθεσιακούς καθώς παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην πίεση και την τριβή.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Μοκέτα σειρά Evolve

Η σειρά Evolve ανήκει στην κατηγορία των βελουτέ μοκετών και είναι μια πολύ καλή λύση για να ντύσετε το δάπεδό σας, τις σκάλες αλλά και να επενδύσετε κάποιον επαγγελματικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Μοκέτα σειρά Altona

Η επαγγελματική σειρά Altona αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την επένδυση του χώρου σας. Η βελουτέ αυτή μοκέτα συναντάται σε πολλούς απλούςμονόχρωμους τόνους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Για μια καλύτερη ενημέρωση για τις σειρές μοκετών που διαθέτουμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 ή επισκεφτείτε μας στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.