ΗΜΙΜΑΣΙΦ ΤΡΙΣΑΝΙΔΟ

Η εταιρεία μας DOMICAL εισάγει τα ημιμασίφ προγυαλισμένα δάπεδα της εταιρείας FLOOR-EXPERTS. Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει μια τεράστια συλλογή σε διάφορους τύπους δαπέδων. Συγκεκριμένα διαθέτει μονοσάνιδα, τρισάνιδα και ψαροκόκκαλα με πολύ μεγάλη ποικιλία σε χρωματισμούς και διαστάσεις. Επίσης υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στην εμφάνιση του ξύλου (καθαρά, με ρόζους, ρουστίκ κλπ) καθώς και επεξεργασίες όπως βουρτσισμένα, επίστρωση με βερνίκι ή λάδι κλπ.

Η εταιρεία μας επειδή εισάγει όλα τα δάπεδα κατευθείαν από το εργοστάσιο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές τιμές τόσο σε πελάτες χονδρικής όσο και σε πελάτες λιανικής.

 

Τα ημιμασίφ δάπεδα, είναι ξύλινα δάπεδα τριών στρώσεων που η επάνω στρώση είναι ξύλο δρυς, ιρόκο κλπ. Τοποθετείται με τον ίδιο τρόπο που τοποθετείται και το laminate πάνω σε οποιοδήποτε δάπεδο: πλακάκι, μάρμαρο, παλιό ξύλο, ψευτοπάτωμα και τσιμεντοκονία και έχει ακριβώς την ίδια εμφάνιση με το κλασικά ξύλινα δάπεδα που όλοι γνωρίζουμε. Η διαφορά με τα κλασικά παρκέ είναι ότι τοποθετείται πολύ πιο εύκολα και είναι ήδη γυαλισμένο. Δεν απαιτείται δηλαδή καμία εργασία πέρα από την πλωτή τοποθέτηση.

Τα ημιμασίφ δάπεδα αποτελούν ιδανική λύση για ανακαινίσεις.

 

Η εταιρία Domical, αναλαμβάνει και την τοποθέτηση του συγκεκριμένου δαπέδου. Το συνεργείο μας, άριστα καταρτισμένο και με πολυετή εμπειρία στην τοποθέτηση διάφορων δαπέδων έρχεται στο χώρο σας και με βάση τις προδιαγραφές και τις ιδιαιτερότητες του κάθε υλικού αναλαμβάνει την πλήρη τοποθέτηση.

 Οι διαθέσιμες επιλογές σε χρώματα κινούνται από ρουστίκ σχέδια αλλά και πιο απαλούς φυσικούς χρωματισμούς.

 

 

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα δείγματα από τα ημιμασίφ δάπεδα της εταιρίας Floor Expert.

 

ΗΜΙΜΑΣΙΦ LOUNGE

Για ένα καλύτερο δειγματισμό θα σας προτείναμε να μας επισκεφτείτε στην έκθεσή μας Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.