ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ LVT

Τα δάπεδα LVT είναι ιδανικά για καταστήματα γραφεία και γενικά για χώρους με μεγάλη κίνηση ανθρώπων. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και το κυριότερο είναι τελείως αδιάβροχα. Η εμφάνιση τους είναι ίδια με αυτή του laminate. Η τοποθέτηση γίνεται με δύο τρόπους είτε κολλητά αφού πρώτα γίνει η κατάλληλη επεξεργασία στο ήδη υπάρχον δάπεδο είτε κουμπωτά.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία τόσο χρωμάτων όσο και ποιοτήτων.

 

Κολλητά LVT

iD Essential 30

Με απεριόριστους συνδυασμούς για κάθε είδος σπιτιού, οι σανίδες βινυλίου iD Essential 30 της εταιρίας Tarkett μπορούν να δώσουν στο χώρο σας μια νέα μοντέρνα εικόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βινυλικά δάπεδα της εταιρίας Tarkett μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

 

Κουμπωτά LVT

Topfloor Click 55

Η σειρά Topfloor Click 55, είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σπίτια. Με διάφορους χρωματισμούς και σχέδια, ακολουθώντας την φιλοσοφία της απομίμησης ξύλου, δίνει μια άλλη διάσταση στους χώρους που τοποθετείται.

Φωτογραφίες των δειγμάτων αλλά και για ακόμα περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές εφαρμογές βινυλικών δαπέδων της κορυφαίες εταιρείας Tarkett. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2310911361 ή να μας επισκευθείτε στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.