Δάπεδα laminate εισαγωγής μας

 

Δάπεδα laminate εισαγωγής μας

Δάπεδα laminate Floor Experts Lifestyle

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ στα δάπεδα laminate εώς 31/5/2024

7mm AC3/31 8,90 ευρώ+φπα(2 κωδικοί KronoOriginal)

8mm AC4/32 9,80ευρώ+φπα (3 κωδικοί KronoOriginal και Floor-Experts)

10mm AC5/33 13,80 ευρώ+φπα (6 κωδικοί KronoOriginal Supreme Vario)

και εώς 6 άτοκες δόσεις σε πληρωμές με πιστωτική κάρτα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ σε κωδικούς με μικρή διαθεσιμότητα

 

 

Η εταιρεία Domical εισάγει laminate 7, 8 και 10 χιλιοστών ποιοτικής κατηγορίας AC3/31, AC4/32, AC5/33 για οικιακή, ημιεπαγγελματική χρήση, της εταιρείας Floor Experts, πρωτοπόρου στον χώρο των δαπέδων με μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα, laminate και πλαστικά δάπεδα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση.

Συνδυάζοντας την ομορφιά του φυσικού ξύλου με την άριστη ποιοτική κατασκευή, τα laminate της εταιρείας Floor Experts μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά στο χώρο σας προσδίδοντας μια όμορφη και ζεστή πινελιά στο χώρο σας.

Οι διαχρονικές αποχρώσεις και τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού ξύλου όπως αυτά αποτυπώνονται στις χρυσαλίδες και τους ρόζους αλλά και οι ανάγλυφες επιφάνειες της σειράς Lifestyle και Original εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα, η σειρά Lifestyle και Original, με πάχος 7mm8mm ή 10mm, ανήκουν στην ποιοτική κατηγορία AC3/31 και AC4/32, η οποία είναι κατάλληλη για οικιακή και ημιεπαγγελματική χρήση. Με αυτό τον τρόπο είστε σίγουροι τόσο για την εξωτερική ομορφιά του υλικού όσο και για την ουσιαστική, ανθεκτικότητά του στην τριβή και την δημιουργία λεκέδων. Η σειρά Lifestyle και Original, ανήκουν στην κατηγορία των ανθυγρών laminate δαπέδων ενώ δεν χρειάζεται κάποιου είδους συντήρηση.

Η εταιρεία μας, εισάγει τα συγκεκριμένα δάπεδα και με αυτόν τον τρόπο, μπορεί και σας δίνει εξαιρετικές τιμές, σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα χωρίς κάποια έκπτωση στην ποιότητα των υλικών.

Παρακάτω θα βρείτε δείγματα από τις παραπάνω σειρές. Για ένα καλύτερο δειγματισμό θα σας προτείναμε να επικσεφτείτε την έκθεσή μας, Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.

 

Original Classic (χωρίς εμφανή αρμό, 7mm, AC3/31)

 

Lifestyle Classic (χωρίς εμφανή αρμό, 7mm, AC3/31)

 

Lifystyle Cosmoflooritan (χωρίς εμφανή αρμό, 8mm, AC4/32)

 

Lifestyle Modern (με εμφανή αρμό ανάμεσα στις σανίδες, 8mm, AC4/32)

 

Lifestyle Catwalk (χωρίς εμφανή αρμό ανάμεσα στις σανίδες, 8mm AC4/32).

 

Original Spirit (με εμφανή αρμό, 8mm, AC4/32)

 

Original Touch (με εμφανή αρμό, 10mm, AC4/32)

 

Δάπεδα laminate Krono Original Supreme Vario

Επιπλέον, η εταιρεία Domical, εισάγει και δάπεδα της εταιρείας Krono Original, η οποία με τη σειρά της αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ξύλινων δαπέδων και laminate. 

Η σειρά Supreme Vario, με συνολικό πάχος 10mm και ποιοτικής κατηγορίας AC5/33, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό χωρίς κανένα άγχος φθοράς. Τόσο το συνολικό της πάχος όσο και η ποιοτική κατηγορία της σειράς την καθιστά μια από της πιο ποιοτικές επιλογές της αγοράς ενώ ο συντελεστής αντοχής στο νερό την εντάσσει και αυτή στα ανθυγρά δάπεδα.

Και η σειρά Supreme Vario της εταιρείας Krono Original, δίνει στο χώρο σας μια φυσική εικόνα καθώς διαθέτει πληθώρα χρωμάτων σε απαλούς και φυσικούς τόνους.

Η εταιρεία Domical, εισάγει τα δάπεδα της εταιρείας Krono Original σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Παρακάτω θα δείτε τα διαθέσιμα χρώματα.