Δάπεδα lvt και pvc εισαγωγής μας

 

Δάπεδα lvt και pvc εισαγωγής μας

Η εταιρεία μας, εισάγει δάπεδα βινυλίου με πολύ ανθεκτικό προστατευτικό φίλμ, της εταιρείας Floor Experts, και σας τα προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η σειρά WINFLEX PRO ενώνει τα δύο επιθυμητά χαρακτηριστικά των δαπέδων: ομορφιά και αντοχή καθώς διαθέτει προστατευτικό φίλμ 0,55mm.

Με άλλα λόγια η σειρά WINFLEX PRO της εταιρείας Floor Experts, αποτελεί ένα απίστευτα ανθεκτικό πάτωμα που είναι και ταυτόχρονα ελκυστικό σε μορφή, εμφάνιση και υφή. Ειδικά επιλεγμένες απομιμήσεις ξύλου ζωντανεύουν σε διάφορα στυλ και αποχρώσεις ενώ συναντάμε και απομιμήσεις πατητής τσιμεντοκονίας.

Η εταιρεία Domical, εισάγει τα συγκεκριμένα δάπεδα και τα προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επιπλέον, σε περίπτωση που θέλετε, μπορούμε να σας αποστείλουμε δείγμα του δαπέδου στο χώρο σας, για ένα καλύτερο δειγματισμό.

Οι βινυλικές λωρίδες WINFLEX PRO τοποθετούνται κολλητά στο δάπεδο με την χρήση μαγνητικής κόλλας την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς.

Ακόμη, η εταιρεία μας, εισάγει και ρολά PVC ειδικά για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Με προστατευτικό φίλμ 0.70, 0.30 αλλά και 0.15, τα ρολά PVC μπορούν να σταθούν αντάξια σε οποιοδήποτε χώρο και είναι κατάλληλα για την οποιαδήποτε χρήση. Επιπλέον, ορισμένες σειρές διαθέτουν και υφασμάτινο υπόστρωμα για μεγαλύτερη ηχομόνωση αλλά και καλύτερη εφαρμογή και εξομάλυνση των οποιονδήποτε ανωμαλιών μπορεί να έχει το δάπεδο από κάτω.

Με πολύ όμορφα σχέδια, σε απομίμηση ξύλου και πατητής τσιμεντοκονίας τα PVC ρολά της εταιρείας μας, μπορούν να ταιριάξουν και να ομορφύνουν το χώρο σας χωρίς κανένα πρόβλημα καλύπτοντας την οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Τα PVC ρολά τοποθετούνται εύκολα, κολλητά όπως ακριβώς και οι βινυλικές λωρίδες.

Ακολουθούν κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες των PVC ρολών.