ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ

 

Η εταιρεία Domical κατασκευάζει και τοποθετεί κουφώματα συνθετικά (PVC) και αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με σήμανση CE τα οποία πληρούν τις ενεργειακές προδιαγραφές των προγραμμάτων «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» και «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 2021».

Από την έναρξη του προγράμματος μέχρι σήμερα, η Domical έχει υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων με πλήρη επιτυχία και ταχύτητα.

Η Domical ως τεχνική και εμπορική εταιρεία, έχει τη δυνατότητα υλοποίησης και όλου του πακέτου του προγράμματος (κουφώματα - τέντες - λέβητες αερίου - aircodition - θερμοπροσόψεις κλπ)

Υλοποιεί το πρόγραμμα ακριβώς σύμφωνα με τους όρους του. Ο ιδιώτης πελάτης δεν καλείται σε καμιά περίπτωση να καταβάλει την επιδότηση με την υπόσχεση της επιστροφής.

Με την έκδοση της απόφασης υπαγωγής κατατίθεται η προκαταβολή του δανείου ή η ιδιωτική συμμετοχή στην εταιρεία και με την ολοκλήρωση του έργου η εταιρεία λαμβάνει την επιδότηση και το υπόλοιπο του δανείου (εφόσον υπάρχει δανειοδότηση).


Η εταιρεία Domical συμμετέχει στα προγράμματα "Εξοικονομώ-Αυτονομώ" και ''Εξοικονόμηση 2021''. Εκτός από την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων σύμφωνα με τα κριτήρια του προγράμματος η εταιρεία μας αναλαμβάνει εάν ο πελάτης το επιθυμεί όλη την διαδικασία που απαιτείται για το πρόγραμμα(αίτηση ενεργειακά πιστοποιητικά κλπ) καθώς και όλες τις υπόλοιπες εργασίες που είναι επιλέξιμες από το πρόγραμμα (θερμοπρόσοψη, φυσικό αέριο, σύστημα σκίασης κλπ). Η Domical έχει μεγάλη εμπειρία από την υλοποίηση με επιτυχία πολλών προγραμμάτων του "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" και διαθέτει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις.

Η εταιρεία μας πληρώνεται αποκλειστικά από το πρόγραμμα και σε καμία περίπτωση δεν ζητάει χρήματα τα οποία θα επιστραφούν μετά την πληρωμη (Η διαδικασία αυτή είναι λανθασμένη και δεν διασφαλίζει σε καμία περίπτωση τον πελάτη).

Εάν έχετε κάνει αίτηση η οποία έχει εγκριθεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για τα κουφώματα σας καθώς και για να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Τηλ.2310911361, 6974907483 ή επισκευθείτε μας στην έκθεση μας στην οδό Υμηττού 40.

 

Για να κατεβάσετε τον πλήρη οδηγό του προγράμματος ''ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ'' πατήστε εδώ

 

Για να κατεβάσετε τον πλήρη οδηγό του προγράμματος ''ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ 2021'' πατήστε εδώ