Σειρά πάνελ Inox

 

Σειρά πάνελ Inox

Η εταιρία Domical σας προτείνει τα πάνελ αλουμινίου της σειράς Inox που αποτελούν τη σύγχρονη έκφραση της αισθητικής στην εμφάνιση της πόρτας. Τα μοναδικά σχέδια και η διευρυμένη ποικιλία των χρωματισμών μπορούν να σαγηνεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Από τον αυστηρό δωρικό σχεδιασμό, μέχρι τη σύγχρονη αισθητική και τη μοντέρνα εκκεντρικότητα, στη σειρά αυτή μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό σχεδιασμό για να ντύσετε τη δική σας πόρτα ακριβώς στα δικά σας μέτρα αισθητικής, με μοναδικές εφαρμογές, χάρη στην ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών διακόσμησης, αντιστοιχίζοντάς το πλήρως και με την αρχιτεκτονική τεχνοτροπία του χώρου.

Η εταιρία Domical εγγυάται υψηλή αντοχή, καθώς τα συστήματα της σειράς Inox είναι κατασκευασμένα με άξονα την τήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών πιστοποιημένης ποιότητας.

Διαθέσιμες επιλογές ενίσχυσης

                                                                                 

Ταυτόχρονα έχουν εξαιρετικές επιδόσεις, με την άριστη εφαρμογή τους σε κάθε ανάγκη μόνωσης και προστασίας της πόρτας από εξωτερικούς παράγοντες, επαυξάνοντας τις προδιαγραφές και τα αποτελέσματά τους.

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα κομμάτια από τον κατάλογό μας. Σας προτρέπουμε να μας επισκεφτείτε στην έκθεσή μας στην οδό Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.