Σειρά πάνελ Πρεσσαριστά

 

Σειρά πάνελ Πρεσσαριστά

Η εταιρία Domical  διαθέτει πρεσσαριστά πάνελ αλουμινίου για εισόδους πολυκατοικιών, που ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιοτικής πιστοποίησης με εξαιρετικές επιδόσεις σε εφαρμογές, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και προστασίας. Ο εργονομικός σχεδιασμός σε πλήθος διάφορων μεγεθών έρχεται να προσδώσει την πινελιά αισθητικής τελειότητας στην πόρτα εφαρμογής.

Σε κάθε σχέδιο, το οποίο απαιτεί την εφαρμογή γυαλιού, η προσθήκη triplex ενεργειακού υαλοπίνακα καθιστά το τελικό προϊόν θερμομονωτικό, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα εξαιρετικά καλαίσθητο σύνολο με τα μεταλλικά μέρη του πάνελ.

Διαθέσιμες επιλογές ενίσχυσης

                                                                                 

Ο συνδυασμός της μεγάλης ποικιλίας διακοσμητικών και προστατευτικών αξεσουάρ, έρχεται να προσδώσει τα επικουρικά χαρακτηριστικά στην πόρτα, αλλά και τις αισθητικές λεπτομέρειες εκείνες που θα αναβαθμίσουν οπτικά, αλλά και λειτουργικά, το τελικό προϊόν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα μέρος του καταλόγου μας. Για καλύτερο δειγματισμό σας προτείνουμε να μας επισκεφτείτε στην έκθεσή μας, Υμηττού 40 στην Κάτω Τούμπα.