domical αλουμινοκατασκευές  
  Προϊόντα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΘΡΙΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην κατασκευή υαλοπετασμάτων και αιθρίων καθώς έχει κατασκευάσει μεγάλα και απαιτητικά έργα όπως το αεροδρόμιο Μακεδονία. Στην ενότητα ΕΡΓΑ μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από υαλοπετάσματα και αίθρια που έχει κατσκευάσει η εταιρεία μας.

 
Υαλοπετάσματα και αίθρια

Κλασσικής μορφής υαλοπέτασμα πλάτους 55cm, με εμφανή εξωτερικά καπάκια, το οποίο συνδυάζει τον απλό σχεδιασμό με την ευκολία στην κατασκευή και αποτελεί μία αξιόπιστη και οικονομική λύση.

M1 Solar Standard

To M2 Solar Linear είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Μ1 Solar Standard, καθώς παρέχει τη δυνατότητα ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών αισθητικών παρεμβάσεων που τονίζουν την οριζόντια και κάθετη διαγράμμιση του κτιρίου. Οι αρμοί του καλύπτονται με ειδικό ελαστικό ή σιλικόνη, δίνοντας την αίσθηση μίας συνεχούς γυάλινης επιφάνειας, πετυχαίνοντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή στεγάνωση.

M2 Solar Linear

Είναι ένα σύγχρονο σύστημα υαλοπετάσματος κυψελωτής μορφής με ειδικά χαρακτηριστικά που απαντούν σε μεγάλες απαιτήσεις. Η ποικιλία των ειδικών προφίλ εξασφαλίζει την άψογη εφαρμογή σε οποιαδήποτε κατασκευή, ενώ παράλληλα επιτρέπει τη δημιουργία κυρτών και κοίλων επιφανειών.
Η αρθρωτή κατασκευή το καθιστά ικανό να προσαρμόζεται σε πιθανές παραμορφώσεις του κτιρίου λόγω σεισμών, ταλαντώσεων κλπ, αλλά και στις δεδομένες συστολές – διαστολές του αλουμινίου, χωρίς να καταπονείται το σύστημα. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική στεγανότητα και ένα έξυπνο σύστημα αποβολής της υγρασίας, ενώ διατίθεται και σε θερμομονωτική έκδοση.

Μ3 Solar Semi Structural

 Η απουσία του αλουμινίου από την εξωτερική όψη, χάρη στην οποία δημιουργείται μία συνεχής επιφάνεια κρυστάλλων, είναι το χαρακτηριστικό του M4 Solar Structural, το οποίο κατά τα άλλα χρησιμοποιεί τα ίδια προφίλ και εξαρτήματα με το Μ3 Solar Semi Structural. Το σύστημα διαθέτει και θερμοδιακοπτόμενα προφίλ, για ενίσχυση της θερμομονωτικής του ικανότητας.

M4 Solar Structural

To M5 Solar Eco είναι ένα από τα ελάχιστα οικολογικά συστήματα προσόψεων κτιρίων που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά, ενώ διατίθεται και σε θερμοδιακοπτόμενη έκδοση για αυξημένες θερμομονωτικές απαιτήσεις. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του επιτυγχάνεται υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση, όπως επίσης και αερισμός του χώρου με δροσερό ή ζεστό αέρα, με το άνοιγμα μόνο του εσωτερικού παραθύρου. Εξάλλου, στο διάκενο μεταξύ των κρυστάλλων του υπάρχει αρκετός χώρος για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στοιχείων.

M5 Solar Eco

Η δημιουργία αιθρίων στα σύγχρονα κτίρια είναι μία λύση υψηλής αισθητικής, η οποία επιλύει συγχρόνως και το πρόβλημα του φυσικού φωτισμού του χώρου.
Η σειρά Μ 10800 Skylight Alutherm αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη πρόταση  γι αυτού του είδους τις κατασκευές.
Χρησιμοποιείται σε πισίνες, γυμναστήρια, εμπορικά κέντρα, δημιουργώντας μία ευχάριστη αίσθηση και συνθήκες ευεξίας στους επισκέπτες.
Η σειρά διαθέτει σύστημα απορροής για την απομάκρυνση του νερού, το οποίο δημιουργείται από την συμπύκνωση των υδρατμών, ενώ εγγυάται άριστη αντοχή των υλικών στο χρόνο χωρίς διαβρώσεις κάτω από τις πιο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

Μ 10800 Skylight Alutherm
Developed by profilgroup -- © 2010 www.domical.gr